dimarts, 17 de novembre del 2009

l'Ajuntament ens convoca el pròper dissabte 21 de Novembre



17 de Novembre de 2009
En aquets moments, i després de més de dos anys d’intens treball per part de l’equip de Govern d’aquest ajuntament estem a punt d’acabar temes molt importants que afectaran el futur immediat del nostre poble. És ara quan després de moltes negociacions i cessions per totes les parts implicades ja es veu el final del camí.

Per tal de desfer malentesos i evitar enfrontaments innecessaris entre els nostres veïns, aquest Ajuntament ha decidit , convocar a tots els veïns i veïnes a una assemblea informativa. L’assemblea tindrà lloc a diferents barris:

-En el nucli, el dissabte 21 de novembre a les 20 hores a la carpa davant de l’Ajuntament

-A Can Vila i Can Ram, el diumenge 22 de novembre a les 11 h. del matí en el local social de Can Vila

-A Faldes, el diumenge 22 de novembre a les 17 h. de la tarda en el Centre Cívic de Les Faldes

Els temes a tractar seran: la deslocalització de Pinsos Picart, el Pla d'Ordenació Municipal (POUM), la posició de l'ajuntament davant la convocatòria de consulta popular per la independència de Catalunya i qualsevol altre tema que vulgueu aclarir.

Som un ajuntament d’un poble petit amb una clara tendència a ser propers al ciutadà, no ens calen intermediaris amb interessos oportunistes. Vine a l’assemblea informativa i resol els teus dubtes directament amb l’alcalde.

Us esperem a totes/tots !

1 comentari:

  1. Hola,

    Jo estic indignat amb aquesta convocatòria per dos motius:

    1) El model català en l'ús de les llengües oficials té dos pilars. Un, que tots els ciutadans de Catalunya entenguin tant el català com el castellà. Dos, que la llengua vehicular de les institucions catalanes sigui el català. Per tant, entre ciutadans de Catalunya no calen sistemes de traducció. Per què el nostre ajuntament gasta innecessàriament tóner per adreçar-se en català i castellà als veïns?

    Això no és integració, aixó és claudicació. Com podem aconseguir unitat i integració si separem els ciutadans en funció de la llengua que l'ajuntament pensa que poden usar?. Us heu fixat que el regidor del PSC s'adreça sistemàticament en castellà als veïns des de tots els organs oficials en que té la paraula?. Si el bilingüisme s'ha de practicar de manera sistemàtica per part del nostre ajuntament perquè no es tradueixen les intervencions dels regidors del PSC, PP i Ciutadans al català?

    2) Què vol dir que faran 3 actes descentralitzats? Com es vol integrar ningú al poble? com es vol que hi hagi sentiment de pertinença enlloc si els veïns de Faldes, Can Vila, Can Ram, etc no han d'anar mai al poble, ni tant sols per alguna cosa que els interessa?. Potser els hi faran una església també, o un CAP, o una escola?

    Així no hi ha manera d'aconseguir res. Cadascú se sent d'allà on viu (barri, carrer, casa) i descentralitzant els actes importants no hi ha manera d'aconseguir cap integració.

    Em sembla penós. Crec que aquesta hauria de ser la primera pregunta o reivindicació de l'assemblea del dissabte vinent, abans que comenci i abans que es puguin exposar els temes previstos.

    PS: SI voleu podeu penjar la meva opinió al bloc.

    Carles Blanch

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.