dissabte, 7 de novembre de 2009

Consulta per la Independència


La junta de l'associació de veïns dóna suport a la consulta popular que se celebrarà el diumenge 13 de desembre a Sant Pere de Vilamajor, seguint l'exemple d'Arenys de Munt, i als actes previs que està organitzant la comissió veïnal Sant Pere de Vilamajor Decideix.
Els donem suport perquè les motivacions i les accions populars, organitzades des de l'esperit democràtic, són el nostre motor i el motor de la societat per al canvi positiu i enriquidor.

Us animem a participar-hi i a viure la jornada de votació com una festa de la democràcia en la seva més viva expressió en ser fruit de la determinació del poble.

Podeu participar en la preparació dels actes previs i/o en l'organització del 13D. Si hi esteu interessats, podeu enviar un correu de contacte a: spvdecideix@gmail.com

És important que hi hagi la màxima participació. Per això, també us animem que ho expliqueu a tots els vostes coneguts: que funcioni la boca-orella!
Pel dret a decidir, avui, el nostre futur com a poble. I pel dret a decidir, demà, com voldrem que sigui el nostre poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.