dilluns, 16 de novembre de 2009

Taller de PancartesMés d’una trentena de veïns van participar dissabte al matí al taller de pancartes organitzat per l’associació de veïns de Sant Pere de Vilamajor sota el lema “Prou pudor, prou sorolls, solució ja!”, referent a les molèsties que ocasiona la fàbrica de pinsos que manté l’activitat al centre d’aquesta població.

El taller forma part del conjunt d’accions planificat pels veïns que van participar a la sessió participativa que l’associació va convocar el 24 d’octubre, i va acompanyat del recull de signatures d’un manifest on els veïns demanen el trasllat de la fàbrica de pinsos Picart a la zona industrial de Sant Pere de Vilamajor a cost zero per al municipi i mantenint el llocs de treball.

L’associació no descarta fer una altre taller per poder respondre als veïns que van assistir-hi però que no van poder fer la seva pancarta per excés de participació, és van esgotar els 50 mt. de tela que portava l’AVSP.

Des de l’Associació volem donar les gràcies al suport que hem rebut dels veïns i a la seva participació en el taller.Associació de Veïns de Sant Pere de Vilamajor
14 de novembre de 2009

Cap comentari:

Publica un comentari

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.