divendres, 18 de juny de 2010

Ple municipal
Ahir dijous 17 de juny va haver-hi ple municipal, dins els punts de l'ordre del dia, hi havia, entre d'altres, el tancament de comptes de l'exercici 2009, després d'escoltar les explicacions de l'alcalde i a l'espera de tenir les dades complertes.

L'AVSP va felicitar a l'equip de govern per posar seny en el deute municipal, tal com ja demanàvem en l'escrit reflexioneu, finalment el 1.000.000 d'euros dels canons d'aigua i clavegueram s'han utilitzat per eixugar part del gran deute municipal i això creiem que és positiu, tal com li van dir, també creiem que hem d'aprendre la lliçó, si s'hagués dut a terme un política econòmica de contenció abans, ara disposaríem del 1.000.000 d'euros per poder fer d'altres actuacions al municipi.

Es tanca l'any 2009 amb un romanent de -735.000 euros, s'ha aconseguit un estalvi de 257.000 euros i el percentatge de deute de Sant Pere queda en un 28% .
Amb tot hem de tornar uns 2.000.000 d'euros (que són molts diners) en crèdits durant uns 13 anys, esperem que l'aprovat pla econòmic financer (que no de sanejament com es temia al principi, molt més restrictiu) es porti a terme correctament i l'estalvi anual permeti anar eixugant el deute que tots els vilamajorencs i vilamajorenques tenim.

D'altra banda tal com l'alcalde ens havia dit en l'anterior reunió que l'AVSP havia mantingut amb ell, va adreçar unes paraules que constaran en l'acta del ple d'ahir, en les que venia a dir.

Jo i el meu equip de govern no enderrocarem el local social La Fàbrica
Si l'economia ens ho permet farem la reparació de la teulada per tal de donar-li un ús.
Els terrenys del voltant quedaran com a ús públic en el Pla d'ordenació municipal que s'esta redactant.

Per aquestes paraules l'AVSP també va felicitar a l'alcalde i a l'equip de govern, també els vam comentar que no s'acostumessin a tanta floreta.

Cap comentari:

Publica un comentari

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.