dilluns, 28 de juny del 2010

Festa Major 2010

L'AVSP vol donar-vos les gràcies per la vostra participació i col·laboració en les diferents activitats que hem dut a terme a la festa major d'enguany.

La primera GIMMUSICANA ha estat un èxit, els nens i nenes s'ho han passat teta, només calia mirar-los les cares, segur que hi ha coses a millorar i les tindrem en compte el proper any per tal de fer-la més divertida i més concorreguda.
Han participat vuit equips i tots ho han fet molt bé, l'any vinent repetirem de ben segur.

En el concurs de paelles tot i que aquest any només han participat tres en concurs, hem pogut gaudir d'unes hores de germanor i de diversió, amb l'ajuda dels Tirant del carro, aquest any en processo de monges i dels giris de l'ISP traient fotos a tort i a dret.
Vam tenir el plaer de poder comptar amb la Dolors de Can Noguera i en Joan de Can Pau com jurat, ho van tenir fàcil le més bona com sempre la que no participava, la nostra jejeje... la famosa paella de la Nela.

Va tornar a guanyar la Paella dels ISP and cia de guiris, en segon lloc la paella de la Rosa i els Tirant del carro i en tercer lloc la de la Carme, petiteta però molt ben presentada.

Gràcies a totes i tots per participar, gràcies a l'ajuntament per col·laborar, gràcies a les diferents associacions i entitats que ens han ajudat, com el Centre Excursionista, SPVDECIDEIX, Escola de Música, Veïns i Veïnes, gràcies a tots vosaltres.

Aprofitem per felicitar a SPVDECIDEIX per la FESTA DE LA TERRA, vam poder gaudir d'un espai preciós mentre degustàvem alguna de les varietats de cervesa del Montseny i escoltàvem a un dels últims romancers catalans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.