dimecres, 24 de febrer del 2010

Carta d'En Josep Brunell Ex-Alcalde de St.Pere l'AVSP

Hem rebut aquesta carta d'en Josep Brunell, Alcalde de St. Pere durant tres legislatures 1983/87/91.

Reunió de l'Associació de Veïns,21-02-2010

Ahir els veïns del nucli urbà de Sant Pere de Vilamajor, ens varem reunir per parlar del tema tant debatut com és l’enderrocament del local social La Fàbrica.

Una de les coses que més em va agradar i sorprendre, va ser el que varen assistir-hi molts veïns, que veritablement feia molt de temps que no els veia a cap reunió.

Això es un bon símptoma, doncs u interpreto com que estan molt interessats en el tema.
Jo, com ex-alcalde de Sant Pere i com a primer responsable de la compra de la antiga fàbrica, i successivament del terrenys que formen l'illa propietat avui de L’ajuntament, us puc dir que va ser molt laboriós el poder adquirir tota aquesta zona, doncs en aquell temps, algun personatge ja hi volia fer un carrer i construir-hi uns blocs de pisos.

Amb relació a l'edifici de La Fàbrica, penseu que des de que va ser propietat de l’ajuntament mai s'han deixat de fer actes, bé siguin culturals, socials o festius, sempre a estat ocupada, de tal manera que als pocs anys de la seva compra per part de l’ajuntament, es va dur a terme el seu desdoblament, fent l’ampliació del dos laterals, amb lo que varem poder doblar la seva capacitat.

Estic completament d’acord, amb les persones que varen expressar la seva opinió, sobre que es tenia d'haver solucionat el “problema” de l'aluminosis de una manera immediata, sense esperar el construir un edifici nou. Un edifici que tot el poble ( sense haver vist ni tant sols el projecte) no sembla estar-hi massa d'acord, doncs tothom estava molt satisfet amb el local que és tenia.

En el moment que es var comentar el tema de l’aluminosi, i parlant amb el Sr. Alcalde, un dels comentaris que jo l’hi vaig fer va ser, “ no deixis el poble sense local” pensa-ho abans de fer, dons per les persones del nucli antic del poble es molt important aquest local, es el punt de trobada per casi tots el actes que s'han fet i que es fan. Busca la manera de poder solucionar aquest problema sense haver de tancar-lo, però bé, als pocs dies d'aquesta conversa personal, el local estava precintat per aluminosi. Sense mes comentari.

Crec i estic totalment d’acord, amb fer lo que calgui per mantindré “viu” aquest local.
Sant Pere, ha viscut molts anys gaudint d'aquest local, i per un problema que si veritablement existeix, té una solució ràpida i no massa cara, jo personalment crec, que tots ens tenim de ajuntar per fer que les persones que avui estan a l’ajuntament i que són en aquest moment els que tenen l'obligació de escoltar l'opinió del veïns i cuidar-se de l’administració del municipi, no poden decidir unilateral-ment que és lo que pot fer-se, per que ells ho volen, sense tenir en consideració lo que el poble els demana.

Estic molt d’acord, que com es comenta per part de l’Ajuntament, Sant Pere no pot deixar perdre una “subvenció” de 800.000.-Euros. Això no, però que es vol dir, que no poden sol•licitar o demanar que la subvenció es destini a una altre apartat que segurament existeix i que també fa molta falta ?.

No entro en el tema de poder destinar aquest mateixos diners amb l’arreglo de la mateixa Fàbrica. Però, perquè no, arreglar i cobrir la pista que tenim davant de l'edifici del Centre Cívic ?.
Si no estic mal informat, més d'una vegada s’ha hagut de modificar i replantejar el tema de les subvencions i s’ha obtingut un canvi de destí de una obra per una altra, dons bé jo crec que aquesta es una bona ocasió per fer-se de nou.

Repeteixo, estic totalment d’acord amb que es treballi per aconseguir que no desapareix-hi La Fàbrica.

Sant Pere de Vilamajor, a 22 de Febrer del 2010.
Josep Brunell, ex-alcalde de Sant Pere de Vilamajor.

descarregar document

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.