dijous, 22 d’octubre del 2009

WEB MUNICIPAL


L'Associació de veïns esta portant a terme un treball, com no podia ser d'altra manera amb els veïns, el proper dissabte 24 d'octubre (11 hores al Pi Novell) farem una jornada de treball, per saber que en pensen de la fàbrica de pinsos i veure entre tots si calen accions al respecte.

Per poder poder fer-ho amb la màxima pluralitat hem engegat una campanya de publicitat a nivell de cartells i a nivell de bloc, webs, mails etc...
Creiem molt important fer el màxim de difusió possible, ja que es un tema conflictiu i d'interès per tots els veïns del nucli.

És per això que no entenem la negativa de l'ajuntament a penjar la noticia en la web municipal, creiem que aquesta web es el lloc més adient per penjar-la. És un acte organitzat per una Associació del municipi i els participants seran tots veïns del municipi.

El treball que realitzarem el proper dissabte de ben segur serà d'interès per l'ajuntament, no entenem que se'ns posin pals a les rodes quan els primers interessats en saber que volen els veïns, haurien de ser ells mateixos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.