dijous, 17 de setembre del 2009

Viabilitat al Nucli

Al llarg d'aquesta temporada d'estiu, molts veïns ens han fet arribar les següents problemàtiques.

- L'excés de velocitat generalitzat al carrer d'entrada al nucli, C/ Sant Nonet.

- La possibilitat de tancar el trànsit a la plaça Montseny i el carrer Barcelona en el seu tram per la plaça i el parc infantil.

- Manca de passos de vianants en el tram que va des de la fàbrica Puntiblond a la Fàbrica de Pinsos Picart.

És en la temporada d'estiu quan la gent i els nens en particular, si estan més al carrer, sobretot a les tardes, els carrers s'omplen de nens en bicis que recorren les zones pròximes al parc infantil de davant de Can Noguera, amb el perill evident de tenir un accident, ja sigui per imprudència dels nens, per l'excés de velocitat dels conductors o falta d'atenció, dels foranis sobretot. De fet ja han hagut un parell d'ensurts.

L'Associació ha fet gestions en aquest sentit.

- Varem entrar una instància per estudiar la viabilitat de tallar el trànsit a les tardes, posant i treien les tanques els veïns mateixos. Després de parlar amb l'alcalde això es va fer només un dia, entenem que per un mal entès.

- Respecte al tema del carrer Sant Nonet, el mateix alcalde ens va dir, que era competència de la diputació i es va oferir a fer les gestions i acompanyar-nos al departament pertinent.

L'associació segueix treballant per tal de trobar una solució adient, en breu tindrem reunions amb l'alcalde i mirarem de posar fil a l'agulla.
Entenem que a data d'avui, al nucli ens hem quedat amb els espais d'esbarjo molt reduïts i una bona opció seria fer peatonal la zona comentada de la plaça Montseny i carrer Barcelona. Respecte a l’entrada del Poble, augmentaríem força la seguretat, posant plataformes elevades tal com s’ha fet en altres carrers del municipi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.