dimecres, 1 de setembre del 2010

Tornada de vacances

Sant torne-m'hi, ja han passat les vacances i un any més han passat molt ràpidament, tornem a la normalitat diària.
Encara que no ho sembli, l'AVSP ha estat activa aquest mes, sense anar mes lluny el passat divendres vam presentar a l'Ajuntament per buro-fax 12 al•legacions al respecte del conveni amb pinsos Icart, en breu esperem mantenir una reunió amb l'alcalde i seguidament convocarem una assemblea amb els veïns per tots plegats decidir quin camí seguim i quines accions posem en marxa.
És evident que a banda dels aspectes econòmics i tècnics del conveni (recomanem feu una ullada a l'article publicat al bloc de reflexions, clica aquí), creiem que s'ha posat un termini pel trasllat de la fàbrica molt gran.
Si hem de seguir suportant les pudors i sorolls tant de temps en les condicions actuals, ja veurem qui queda d'aquí a dotze anys.
Semblava que les pudors s'havien suavitzat a partir que la fàbrica, segons ens va comunicar l'alcalde, va prendre mesures respectes a les olors.
Va ser un miratge, aproximadament a partir de la festa major s'ha notat un increment progressiu de les pudors, arribant a extrems veritablement insuportables, molts veïns del nucli, han hagut de tancar-se a casa seva per tal de respirar una mica d'aire sense tenir arcades.
És evident que 12 anys així no podem continuar i juntament amb els veïns portarem a terme les mesures de pressió oportunes que entre tots decidim.

Aquest mes d'agost també s'ha fet evident que al voltant de la plaça Montseny es desenvolupa una part certament important de la vida social del nucli del poble, hem pogut gaudir de les pistes de botxes plenes de gent de totes les edats, pràcticament tots els dies, com feia temps que no es veien.
També hem pogut gaudir i alguns patir, tota una munió de nens nenes donant voltes amb bicicletes, patinets, estris varis i com no pot ser d'un altra manera amb la canalla, fent xivarri i ambientant les tardes i nits d'aquest estiu.
S'ha fet evident que seria molt recomanable, tal com han fet molt pobles veïns, fer-la zona de vianants i deixar-la en condicions per aquest gaudir social.
Com ja sabeu hi havia una partida pressupostada a tal efecte i que ha quedat anul•lada a favor del futur polivalent, però no per això deixarem de reclamar una millora al voltant d'aquesta zona i reclamar-la de vianants.
Així com els pasos de vianants ja reclamants de fa temps, plataformes elevades abans no tinguem un ensurt gros, etc....
Vaja que tornem amb les bateries molt carregades i amb ganes de fer gresca i xerinola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.