dijous, 29 de juliol del 2010

Dijous negre

Dijous negre

Ara fa poc més d’un any que vam despertar l’associació de veïns de Sant Pere de Vilamajor. Durant aquest període, hem treballat per traslladar la veu i la voluntat dels veïns del nucli als nostres polítics pel que fa a:

• Que es tinguin en compte les conclusions de la comissió d’urbanisme del POUM 2009.

• Que se solucionin urgentment les molèsties que la fàbrica de pinsos Picart causa als veïns.

• Que es protegeixin els terrenys municipals on hi ha l’ajuntament i els locals socials La Fàbrica i el Pi Novell.

• Que es postposi la construcció del nou local polivalent i que es reformi el local social La Fàbrica.

Dijous 22/07 es va celebrar un ple extraordinari on es va aprovar provisionalment el pla d’ordenació urbanística. Malauradament, és evident que al nucli no tenim prou pes electoral:

- l’informe de la comissió d’urbanisme segueix ignorat,

- el local social La Fàbrica i l’actual edifici de l’ajuntament seran, a mig terme, espais verds,això vol dir que aquestes zones verdes és poden posar en un altre lloc i edificar en l'actual espai.

- s’invertiran molts diners municipals en un nou local polivalent que es projecta inacabat per manca de pressupost

Pel que fa a la fàbrica de pinsos, l’ajuntament i els propietaris han signat un conveni que hauria de garantir el trasllat de l’activitat al polígon industrial de La Plana en 12 anys a comptar de la data de l’aprovació definitiva del POUM pel govern de la Generalitat. Ahir va haver una reunió entre l’AVSP i l’ajuntament per parlar de les conseqüències que la prolongació de l’activitat comporta a la vida quotidiana del poble. L’associació de veïns presentarà al•legacions a aquest conveni i està preparant les accions de pressió necessàries per demanar, un cop més, que es solucionin els problemes de pudor i de soroll al casc urbà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.