dilluns, 10 de maig del 2010

Gràcies pel vostre suport


Els membres de la junta de l'AVSP us volen donar les gràcies per la vostra assistència divendres al Consell del Poble.
Han estat moltes hores de feina, molts entrebancs però quan veus tanta gent en una sala i que surten contents per la feina feta, fa molt de goig i et sents recompensat per tot l'esforç fet, val la pena lluitar pel nostre poble i la seva gent, ens sentim orgullosos de pertànyer a Sant Pere.

També volem agrair de forma molt especial a tota la gent que ha fet aportacions a la nostra presentació, tenim gent que en sap molt al nostre poble, tenim gent preparada tècnicament per qualsevol tema, gràcies a tots vosaltres.

La reflexió que fem del consell és la següent:

-Hem aconseguit una cosa impensable fa tants sols uns mesos, el compromís de l'alcalde i del consistori per no enderrocar el local social La Fàbrica i en un futur donar-li feina i d'aquesta manera seguir fent història.

-Hem aconseguit que els terrenys del voltant de l'ajuntament segueixin sent d'ús públic i que no siguin requalificats en el POUM.

-Evidentment ara toca formalitzar el compromís i que no quedi en paraules, seguirem com paparres fins que això passi, la setmana vinent farem entrada de les signatures aconseguides 550 juntament amb un escrit demanant aquesta formalització i farem al·legacions al nou projecte amb totes les mancances que hem trobat en el mateix, per tal de deixar constància escrita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.