dimecres, 28 d’abril del 2010

Consell del Poble

L'Associació de Veïns de Sant Pere juntament amb d'altres associacions, acollint-se a l'article 9 del Consell del Poble, han aconseguit que la presidència convoqui el Consell en sessió extraordinària, el proper dia 7 de maig a les 20:30, al local social de les Faldes del Montseny, l'únic punt del dia serà:

“La reforma del local social La Fàbrica com a alternativa a la construcció d’un nou local polivalent".

El que pretén l'AVSP en aquest consell, és fer arribar la informació al respecte de l'ordre del dia, als veïns i veïnes.
Tal com diu el preàmbul del reglament del Consell: aquest és l'òrgan per garantir la màxima implicació dels veïns i veïnes en la gestió dels afers col•lectius.
Segons l'article 9 del reglament el Consell celebrarà dues sessions ordinàries l'any, ara ja fa un any de l'última convocatòria.

Recentment el consistori ha modificat el projecte inicial de la sala polivalent, aquest ja ha estat aprovat en el ple municipal del dia 22 d'abril en la seva aprovació inicial.
En la revista municipal la Clau s'adjuntava un pamflet, informant detalladament d'aquest nou projecte, fet que no es va fer amb el projecte inicial.
En aquest pamflet s'acusa a l'AVSP de dir falsedats i actuar com una plataforma política.

La informació que ha donat l'AVSP ha estat sempre la facilitada oficialment i els pressupostos orientatius sempre s'han basat en aquesta.

Lluny d'entrar en valoracions, l'AVSP es referma en el seu esperit conciliador i obert per tal de solucionar les mancances que pateix el nucli,.
Lamenta profundament que s'hagi portat l'aprovació inicial al ple municipal sense haver escoltat les opinions dels veïns i veïnes en el proper Consell.

Animem a tots els veïns i veïnes a participar en el proper Consell de Poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.