divendres, 26 de febrer del 2010

Reunió amb els Sr. Artur Mas


Membres de l'Associació de veïns de Sant Pere, a petició de la Sra. Elena Ferrer afectada per la malaltia, síndrome de sensibilitat química múltiple, van reunir-se a les dependències municipals amb al Sr. Artur Mas en presència de l'alcalde, per expressar el malestar dels veïns de Sant Pere i per les molèsties que causa la fàbrica de pinsos Icart situada al bell mig del nucli urbà, alhora de sensibilitzar-lo amb aquesta malaltia que no esta reconeguda actualment.

La Sra. Elena, juntament amb la Sra. Montse Basses, van fer una recollida de 200 signatures a l'estiu del 2007 i van presentar instància a l'ajuntament pel malestar, les molèsties i l'afectació a la salut, que provoca als veïns la fàbrica de pinsos Icart.

L'Associació de Veïns també ha aprofitat la trobada amb el Sr. Artur Mas, per comunicar-li el rebuig dels veïns, davant la intenció de l'ajuntament d'enderrocar l'edifici més emblemàtic del poble " la Fàbrica local social " i la mobilització que els veïns, encapçalats per l'Associació, han engegat amb el moviment "Salvem el local social la Fàbrica" alhora que tenen previstes una sèrie d'accions entre elles la recollida de signatures que començaran demà dissabte 27-02-10.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.