dimecres, 13 de gener del 2010

El nombre del viento

Comencem molt bé l'any, fent una troballa impressionant, de la que ben aviat en sentireu a parlar, s'esta escampant com la pólvora i no és per menys, navegueu una mica i ho podreu comprobar.
No jutgeu el llibre per la coberta ni pels comentaris dels dors, és una meravella, crec que cap a la pàgina 46 ja hi estava enganxat, no us mentiré a la pàgina 600 vaig començar a baixar el ritme de lectura perquè veia que cada vegada hi quedaven menys i no volia que s'acabés. M'agrada el gènere, però a banda dels grans mestres, Tolkien, Ursula K Le Guin, Tad williams, C.S.Lewis, és bastant freqüent endur-se un desengany.
És totalment diferent i original, t'endinses ràpidament en la història i ja no la pots deixar, ara toca esperar, a que arribi la propera, espero que no trigui gaire.
Us la recomano encara que no sigueu seguidors del gènere èpic-fantàstic, estic segur que us agradarà, és fresca, ben escrita, amb un domini del llenguatge genial, amb una història que atrapa, vaja un regal per començar bé l'any i oblidar per una estona els problemes que ens envolten.
Ni en Larsson em va enganxar tant, almenys en la primera entrega.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.