dimecres, 19 de gener del 2011

Obres a la Plaça Montseny



17 de Gener de 2011


L’Ajuntament ha iniciat recentment les obres de peatonalització d’un tram del carrer Comtes de Barcelona i unes obres de millora de la Plaça Montseny.

Els objectius principals de les obres del carrer Comtes de Barcelona són els següents: donar més seguretat al parc infantil, donar una oportunitat al comerç de millorar el servei, ja que és la ubicació del mercat, i recuperar la circulació per la vorera que dona a la BP-5109, a l’alçada del carrer Sant Nonet.

En quant a les millores a dur a terme a la Plaça Montseny, l’objectiu és proveir zones de càrrega i descàrrega pel comerç, replantar l’arbrat al cos central de la plaça i pavimentar-la, substituir l’antic mobiliari urbà i per últim racionalitzar l’aparcament.

Estem molt sorpresos

Realment no ens ho esperàvem, degut a la demanda d'entrades per veure l'obra "Fes-me un petó tonto", la tornarem a fer el divendres 28 de Gener, per aquest divendres les entrades ja estan exhaurides.
Si no heu pogut comprar entrades,a partir d'aquest dijous dia 20, estaràn a la venda al punt d'informació de Sant Antoni, de 18:30 a 20:30(Carrer de França).

dilluns, 17 de gener del 2011

Fes-me un petó tonto, encara sou a temps

Divendres vinent tornarem a fer funció, davant la gran cantitat de gent que s'havia quedat sense entrada.
Encara sou a temps de gaudir d'aquesta obra.
Lloc: La Sala de Sant Antoni
Hora: 22:00 obrim portes a les 21:15, les entrades no són numerades
Venda d'entrades al punt d'informació de Sant Antoni(davant de l'Engruna), 3 Euros.

Us deixo un escrit que ens han fet arribar:

"De totes totes felicitats per l'obra. Com un bon vi, al inici els aromes
surten, les coses es posen al seu lloc, t'acostumes a les veus, al to, és
l'equivalent a pensar amb els raïms que per l'aroma i primera impresió
formen el cupatge. Es desgrana la història saps el camí però no el destí. La
segona part , brillant, valenta, divertida, arriscada i amb el factor
sorpresa de la gran veu, com uns tanins rodons d'un memorable negre de
guarda. Es quan, al final de l'ampolla que cada cop t'agrada mes, t'adones
que darrera d'aquest post gust hi ha un llarg treball, molta creativitat i
una meteorologia no sempre favorable que s'ha arrodonit i equilibrat. El
final es divertit, la gent de peu emociona i es un reconeixement de cor a un
cupatge brillant en intensitat, treball i creativitat.
No pareu! Petons al director i tots els actors."

dijous, 13 de gener del 2011

Entrades esgotades

Ahir pel mati van quedar exhaurides les entrades tant per divendres com per dissabte.
La presi sexi, té molta tirada.

Trenta minuts i la SQM

El proper diumenge dia 16 de gener, el trenta minunts, esta dedicat a la SQM, us recomanem el seu visionat, entre d'altres podreu veure a la nostra veïna Helena i tot el que comporta aquesta enfermetat, que cada vegada té més afectats, degut a l'excés de tòxics, en la nostra vida diaria.

diumenge, 9 de gener del 2011

Gràcies a totes i a tots per la cavalcada












Des de l'AVSP us volem donar les gràcies per ajudar-nos a tenir una cavalcada de reis ben guarnida i animada, gràcies a tots els que heu ajudat, grallers, timbalers, guarnidors, ajudants de seguretat, a totes les nenes i nens que portaven les torxes, a la brigada municipal i un especial agraïment a l'Eugassada Juanola.

dimarts, 4 de gener del 2011

Els reis ens porten TEATRE

Voleu passar una bona estona, voleu riure, Voleu veure a la Presi sexi... i al Secre no tant, no ho dubteu, veniu, gaudiu del teatre i d'una obra que ens ha costat déu i ajuda portar-la a terme, amb la fèrrea i professional direcció del nostre veï Jaume Baucis.

dilluns, 3 de gener del 2011

Fundació Centre d'art la Rectoria

Des de l'Ajuntament ens han fet arribar una carta, notificant-nos que la noticia apareguda al diari, L'Actualitat, parlant sobre la nova fundació Centre d'art la Rectoria privada, enllaç , no era correcte i que tant el camp dels cavalls com el camp de les escultures seguirien gestionant-se des de l'ajuntament i no seran d'ús privatiu de la Fundació.

Aquesta carta dona resposta als dubtes que va generar als veïns del nucli, respecte als espais municipals que passaran a ésser d'ús privatiu i gestionats per una fundació privada.
L'AVSP seguirà de molt a prop el conveni que s'ha de signar, per saber exactament de quins espais podran gaudir els veïns en les diferents activitats culturals que duen a terme al voltant de La Rectoria, entenen que són espais ideals per fomentar activitats culturals i socials.

Reunió amb la comissió de seguiment Picart

Resum de la reunió del dia 21 de desembre en referència a la Comissió de Seguiment del conveni de trasllat de la industria PICART.

A la reunió van assistir:
Per part de l'ajuntament:
Sr. Josep Maria Llesuï. Alcalde.
Sr. Americo Blanco. Enginyer.
Sr. Salvador . Secretari.
Sr. Sebastià Pujol. Aparellador.

Per part de PICART i NADICO (Empresa encarregada de l'estudi):
Sr. Joan Icart.
Sr. Albert Icart.
Sra. Leticia Herrera. Cap Dpt. D’enginyeria Mediambiental.
Sr.. XXXX Gerent de Nadico (No hem vaig quedar amb el nom)

Per part de l'associació de veïns:
Sr. Eduard Perna.

El passat 26/11/2010 NADICO va presentar un informe tècnic de les possibles solucions i les escollides per prendre mesures.
Aquest informe el tenien tots menys l’AVSP, per tant el vaig demanar i vaig escoltar que deien doncs només eren detalls tècnics.
L'informe que han fet es només per solucionar temes d'Olors, els sorolls no es tenen en compte.

Mes enllà dels temes tècnics al final i en resum es que NADICO, un cop hagi finalitzat totes les adaptacions, considera que és el millor que es pot fer.

El tema es tracte per dues vessants:
- Actuacions per disminuir les olors de producció.
- Actuacions per disminuir les olors difuses. S'entén per difuses les olors que queden en suspensió per les naus de PICART.
L'objectiu final es inhibir al 99% les olors, i si un dia hi ha alguna fuita sigui per causes d'un incident puntual.

El que ja han començat a fer des del mes de Setembre fins ara es un sistema de Plasma Fred a producció que estan acabant de posar en marxa.
Per el que fa a les difoses s'han d'adaptar un sistema d’inhibidors sòlids.

No tenen encara data de quan estarà tot acabat però els hi demano i l'ajuntament s'adjunta un Calendari amb dates d'actuació.

Pel que fa a sorolls els plantejo que hem de trobar solucions des de l'entesa entre veïns i PICART, degut a que si ens mirem en detall els sorolls com a característica Tècnica segur que no compleixen les normatives.
Respecte a aquest punt el Joan Icart hem diu que ells no volen provocar cap molèstia i que ja prenen mesures; jo li demano que estigui obert a escoltar les problemàtiques que sobre aquest tema, son mes puntuals que les olors però afecten especialment als veïns mes propers a la fàbrica. El Joan Icart es mostra obert a parlar del que sigui i estudiar qualsevol cosa que li diguem els veïns.