dilluns, 28 de juny del 2010

Festa Major 2010

L'AVSP vol donar-vos les gràcies per la vostra participació i col·laboració en les diferents activitats que hem dut a terme a la festa major d'enguany.

La primera GIMMUSICANA ha estat un èxit, els nens i nenes s'ho han passat teta, només calia mirar-los les cares, segur que hi ha coses a millorar i les tindrem en compte el proper any per tal de fer-la més divertida i més concorreguda.
Han participat vuit equips i tots ho han fet molt bé, l'any vinent repetirem de ben segur.

En el concurs de paelles tot i que aquest any només han participat tres en concurs, hem pogut gaudir d'unes hores de germanor i de diversió, amb l'ajuda dels Tirant del carro, aquest any en processo de monges i dels giris de l'ISP traient fotos a tort i a dret.
Vam tenir el plaer de poder comptar amb la Dolors de Can Noguera i en Joan de Can Pau com jurat, ho van tenir fàcil le més bona com sempre la que no participava, la nostra jejeje... la famosa paella de la Nela.

Va tornar a guanyar la Paella dels ISP and cia de guiris, en segon lloc la paella de la Rosa i els Tirant del carro i en tercer lloc la de la Carme, petiteta però molt ben presentada.

Gràcies a totes i tots per participar, gràcies a l'ajuntament per col·laborar, gràcies a les diferents associacions i entitats que ens han ajudat, com el Centre Excursionista, SPVDECIDEIX, Escola de Música, Veïns i Veïnes, gràcies a tots vosaltres.

Aprofitem per felicitar a SPVDECIDEIX per la FESTA DE LA TERRA, vam poder gaudir d'un espai preciós mentre degustàvem alguna de les varietats de cervesa del Montseny i escoltàvem a un dels últims romancers catalans.

dimecres, 23 de juny del 2010

BONA REVETLLA DE SANT JOAN

L'AVSP us desitja una bona revetlla de Sant Joan, vigileu amb el foc i amb els excesos.

Apunteu en un paper els mals pensaments, les sensacions negatives, tot allò que no voleu, i ho cremeu a la foguera, així morirà aquesta nit.

Amb la llum de la foguera grabeu en el cor el que desitjeu i voleu, simbolitzarà el naixement i tornada a començar del cicle.

Un sencill joc que simbolitzarà el solstici d'estiu.

divendres, 18 de juny del 2010

Ple municipal




Ahir dijous 17 de juny va haver-hi ple municipal, dins els punts de l'ordre del dia, hi havia, entre d'altres, el tancament de comptes de l'exercici 2009, després d'escoltar les explicacions de l'alcalde i a l'espera de tenir les dades complertes.

L'AVSP va felicitar a l'equip de govern per posar seny en el deute municipal, tal com ja demanàvem en l'escrit reflexioneu, finalment el 1.000.000 d'euros dels canons d'aigua i clavegueram s'han utilitzat per eixugar part del gran deute municipal i això creiem que és positiu, tal com li van dir, també creiem que hem d'aprendre la lliçó, si s'hagués dut a terme un política econòmica de contenció abans, ara disposaríem del 1.000.000 d'euros per poder fer d'altres actuacions al municipi.

Es tanca l'any 2009 amb un romanent de -735.000 euros, s'ha aconseguit un estalvi de 257.000 euros i el percentatge de deute de Sant Pere queda en un 28% .
Amb tot hem de tornar uns 2.000.000 d'euros (que són molts diners) en crèdits durant uns 13 anys, esperem que l'aprovat pla econòmic financer (que no de sanejament com es temia al principi, molt més restrictiu) es porti a terme correctament i l'estalvi anual permeti anar eixugant el deute que tots els vilamajorencs i vilamajorenques tenim.

D'altra banda tal com l'alcalde ens havia dit en l'anterior reunió que l'AVSP havia mantingut amb ell, va adreçar unes paraules que constaran en l'acta del ple d'ahir, en les que venia a dir.

Jo i el meu equip de govern no enderrocarem el local social La Fàbrica
Si l'economia ens ho permet farem la reparació de la teulada per tal de donar-li un ús.
Els terrenys del voltant quedaran com a ús públic en el Pla d'ordenació municipal que s'esta redactant.

Per aquestes paraules l'AVSP també va felicitar a l'alcalde i a l'equip de govern, també els vam comentar que no s'acostumessin a tanta floreta.

dijous, 17 de juny del 2010

II Concurs de Paelles


Programa Festa Major 2010

Aqui teniu el programa: enllaç
L'AVSP us anima a fer gres i xerinola.

dimecres, 16 de juny del 2010

Ple Municipal dijous 17 de Juny

El proper dijous dia 17 de Juny hi haurà ple municipal, just abans de passar als precs i preguntes, l'alcalde dirà unes paraules al respecte del local social la fàbrica i els terrenys municipals annexos, responen a les signatures presentades per l'AVSP i al passat Consell de Poble.

ORDRE DEL DIA:
1.- LECTURA I APROVACIÓ, SI S’ESCAU DELS ESBORRANYS DE LES SESSIONS ANTERIORS.
2.- DONAR COMPTA DE LES RESOLUCIONS D’ALCALDIA DICTADES DES DE LA CELEBRACIÓ DE LA ÚLTIMA SESSIÓ ORDINÀRIA.
3.- CREACIÓ I MODIFICACIÓ DE FIXERS DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL.
4.- APLICACIÓ DEL RD 8/2010, DE 20 DE MAIG, DE MESURES EXTRAÒRDINÀRIES PER A LA REDUCCIÓ DEL DÈFICIT PÚBLIC.
5.- DONAR COMPTA DE LA LIQUIDACIÓ DEL PRESSUPOST DE 2009.
6.- APROVACIÓ D’UN PLA ECONÒMIC FINANCER.
7.- URBANISME –LES PUNGOLES. Aprovar l’inici d’un expedient administratiu pel canvi de sistema d’actuació urbanística ( Cooperació per Compensació).
8.- REFUGIS DEL MONTSENY. APROVACIÓ D’UN CONVENI ADMINISTRATIU PER LA RECEPCIÓ DEL SERVEI D’AIGUA D’AQUEST SECTOR.
9.- MOCIONS , PRECS I PREGUNTES.

divendres, 11 de juny del 2010

Marxa popular el 4 de juliol

Cliqueu l'enllaç i podreu accedir al pànol i la fitxa d'inscripicó.

enllaç

Neteja de la riera


dimecres, 9 de juny del 2010