dijous, 28 de gener del 2010

Reunió amb l'Alcalde


Dilluns dia 25-01-2010 membres de la junta varem tenir una reunió amb l'alcalde i el Sr. Bosque, per fer un seguiment dels temes que afecten als veïns del nucli i del municipi en general.




Esperem sigui del vostre interés, us mantindrem informats.

dimecres, 27 de gener del 2010

Bonificacions i mesures fiscals 2010

L'ajuntament ha publicat aquest llistat de bonificacions i mesures fiscals per aquest any.

Bonificacions i mesures fiscals 2010

Eines d'ajuda a la crisi econòmica

Eines que posa a disposició dels ciutadans Generalitat, per ajudar en aquests moments de penúries.

Eines per a les persones

Subvencions per tancaments i finestres

Posem aquest link que creièm força interessant, és tracta d'un pla de renovació de tancaments i finestres, per tal d'estalviar energia, amb subvencions de la Generalitat.

Pla renovat2010
Pla renovat 2010 web gencat

Ajuda per Haití


Si voleu ajudar aquest devastat país cliqueu en el link, surten els comptes corrents i el nom de les diferents ONG's i organitzacions que hi estan participant activament.Són dades de la web oficial de la Generalitat.

dimarts, 19 de gener del 2010

Reunió amb l'alcalde

El proper dilluns dia 25 de gener a les 18.00 hores, membres de la junta de l'associació és reuniran amb l'alcalde per fer un seguiment dels diferents temes que tenim pendents.

Fàbrica de pinsos: esbrinar si hi han noves propostes al respecte.
Informe mediambiental: esbrinar si ja podem accedir a l'informe.
Plataformes elevades:esbrinar si s'han portat a terme les reclamacions pertinents a la Diputació.
Carpa municipal: esbrinar si ja s'ha decidit una ubicació mentre és construeix l'edifici polivalent.

Vaja intentarem posar-nos al dia, no sigui cas que algú es pensi que estem de vacances.

dimecres, 13 de gener del 2010

El nombre del viento

Comencem molt bé l'any, fent una troballa impressionant, de la que ben aviat en sentireu a parlar, s'esta escampant com la pólvora i no és per menys, navegueu una mica i ho podreu comprobar.
No jutgeu el llibre per la coberta ni pels comentaris dels dors, és una meravella, crec que cap a la pàgina 46 ja hi estava enganxat, no us mentiré a la pàgina 600 vaig començar a baixar el ritme de lectura perquè veia que cada vegada hi quedaven menys i no volia que s'acabés. M'agrada el gènere, però a banda dels grans mestres, Tolkien, Ursula K Le Guin, Tad williams, C.S.Lewis, és bastant freqüent endur-se un desengany.
És totalment diferent i original, t'endinses ràpidament en la història i ja no la pots deixar, ara toca esperar, a que arribi la propera, espero que no trigui gaire.
Us la recomano encara que no sigueu seguidors del gènere èpic-fantàstic, estic segur que us agradarà, és fresca, ben escrita, amb un domini del llenguatge genial, amb una història que atrapa, vaja un regal per començar bé l'any i oblidar per una estona els problemes que ens envolten.
Ni en Larsson em va enganxar tant, almenys en la primera entrega.

dilluns, 11 de gener del 2010

Apunts Vitals

Breu creença d’avui

El subjecte: l’art i el goig de viure

El subjecte és el “qui” – qui viu -. El subjecte té voluntat, és lliure, autònom, responsable, creador.

És l’essència que hi ha darrera de les nostres creences – com pensem – i dels nostres continguts mentals – què pensem -.

Les creences, amb què ens identifiquem i elaborem la nostra personalitat i el nostre mapa mental, són adoptades i sobreposades al subjecte.
Adoptem creences familiars, socials, culturals, creences d’una ideologia o religió determinada.

Són poques les persones de la nostra cultura que revisen les creences que han anat incorporant amb el temps, o que elaboren un mapa mental amb creences triades amb consciència i voluntat en ser viscudes des del subjecte.

L’anomenada massa té la qualitat de ser influenciable, precisament, en estar desconnectada del seu subjecte i connectada a les creences construïdes pel mitjans de comunicació, principalment.

El perill de viure amb creences adoptades, externes al subjecte, és que ens fem susceptibles de ser influenciats per creences i valors de “baix nivell”. Creences que ens aboquen al drama, al victimisme, al judici constant, a la violència, a la sexualitat compulsiva, a la confrontació, a l’apatia, a l’estrès, a la depressió, a la desnaturalització de la nutrició, a la destrucció inconscient, a la subordinació.

La via oberta amb el nostre subjecte ens duu vivences “d’alt nivell”. Incorporem a la nostra vida l’abundància dels “valors elevats”: la llibertat, la responsabilitat, l’amor, l’obediència, la salut, la voluntat, l’obligació, la bellesa, el goig. I, sobretot, l’actuar en conseqüència.

diumenge, 3 de gener del 2010

Cavalcada de Reis


5 de Gener de 2010
CAVALCADA EN EL NUCLI DE SANT PERE DE VILAMAJOR

Arribaran a cavall per l’Av. Sant Elies a les 19 hores, faran la cavalcada i el parlament des del balcó de l’Ajuntament.

A continuació es farà la recepció a la carpa per donar les cartes als Reis.

CAVALCADA A LES FALDES

Arribaran a cavall per l’entrada de Faldes a les 19 hores i faran la cavalcada fins al Club de Tennis on es farà la cantada.

A continuació es farà la recepció en el centre cívic de Les Faldes per donar les cartes als Reis.

Els Reis repartiran els caramels sense gluten


Participen:
Eugassada Juanola
Hípica Ca L’Auladell
Colla de Geganters i Grallers La Força
U.E. Les Faldes
Club de Tennis Montseny
Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor